Abonaments a la carta

Més de 100 concerts per triar i configurar el teu abonament a la carta. Consulta la programació, escull la modalitat A3 (de 3 a 9 concerts) o A10 (a partir de 10 concerts) i gaudeix de descomptes fins al 15% i dels avantatges de ser abonat/ada del Palau.

*Queden exclosos dels abonaments a la carta: Concert de Sant Esteve, Jakub Józef Orlinski i Ermonela Jaho & Franz Schubert Filharmonia.
*Queden exclosos dels abonaments a la carta els cicles de la Franz Schubert Filharmonia, BCN Clàssics, Ibercamera i la resta de concerts de promotors externs.

T'ho fem nosaltres

Si prefereixes comptar amb l'assistència de l'equip de taquilles i d'atenció a l'abonat pots fer la teva tria de concerts omplint el formulari. Un cop rebut, ens posarem en contacte amb tu per completar el teu abonament d'acord amb les teves preferències. T'ho posem fàcil!

Et recomanem consultar prèviament la programació de la temporada al llibre de la temporada o al web.

Omple el formulari

Avantatges d'abonar-se

Els abonats de cicles de temporada de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música gaudeixen de nombrosos avantatges:

Flexibilitat

  • Només els abonats de la temporada i a la carta poden tornar entrades –d’abonaments i addicionals de temporada– i acumular-ne l’import al saldo de client per bescanviar per altres concerts o futures compres de la Fundació (disponible fins a 24 hores abans del concert).
  • Possibilitat de pagament fraccionat sense recàrrec (terminis de cobrament: juliol i novembre).

Atenció preferencial

  • Accés prioritari a entrades i abonaments conservant butaca fixa i tracte preferencial en millores de localitat.
  • Contacte personalitzat mitjançant el Servei d’Atenció a l’Abonat: 93 295 72 42 / [email protected]
  • Possibilitat d’ingrés al canal exclusiu de whatsapp per rebre informacions d’interès i promocions especials. Petició a: [email protected]

Altres avantatges

  • Preu especial de 9 euros en visites guiades arquitectòniques al Palau. 
  • Invitació a esdeveniments especials i presentacions al Palau i altres equipaments.
  • Preus especials a la botiga i al CafèPalau.
  • Preus especials de tiquets de pàrquing SABA BAMSA a Urquinaona, Francesc Cambó, Catalunya, Catedral i Arc de Triomf (Venda a les Taquilles del Palau).