European Concert Hall Organisation

Des de finals del 2011, el Palau de la Música Catalana és membre de l'European Concert Hall Organisation (ECHO), l'associació dels auditoris i sales de concerts més important d'Europa. L'ECHO constitueix una plataforma per a l'intercanvi obert i la reflexió conjunta sobre les oportunitats, les novetats i els reptes compartits en la vida de les sales de concerts del segle XXI.

Com que només hi són seleccionats els auditoris més innovadors i que aposten per l'excel·lència, formar part d'aquest grup restringit té un altíssim, significat. El Palau de la Música Catalana i l'Orfeó Català,és a dir, el seu equip humà i el suport de patrocinadors i institucions, amb el seguiment entusiasta del públic, han fet possible assolir aquest repte. Més enllà del prestigi internacional que representa per al Palau de la Música, pertànyer a l'ECHO permet no només gaudir d'uns concerts determinats, sinó també impulsar coproduccions i intercanvis que milloren encara més el nivell de l'activitat musical de la sala modernista.

Fruit de la col·laboració amb l'ECHO, aquesta temporada s'inclou una nova sèrie de concerts (ECHO Rising Stars) que permet als solistes més joves actuar a les sales de concerts més importants d'Europa.