Equip pedagògic

L’equip pedagògic de Palau Vincles està format per directors i professors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català, amb una gran experiència en l'àmbit de la docència del cant coral, als quals se sumen directors formats en els cursos de direcció coral i pedagogia organitzats des del mateix Projecte.

Els directors i directores del projecte són Guifré Canadell, Quima Farré, Glòria Fernández, Mariona Fernández, Alba Millán i Mercè Pi. El projecte també compta amb l’Anna Niebla com a pianista del Cor Juvenil del Projecte Palau Vincles. Des de l’any 2015, a l’equip de directors, s’ha integrat la figura d’una logopeda, la Marina Pintanel, per detectar problemes en l’aparell fonador dels cantaires. Aquesta especialista realitza el diagnòstic, estableix un programa individualitzat corrector o bé deriva l’infant al seu centre de salut. La direcció de Palau Vincles recau en Esteve Nabona en la part pedagògica i artística, i Susana Serrano n’és la gerent.

Com a programa educatiu i social, Palau Vincles es desenvolupa tant als espais de l'Escola Coral de l'Orfeó Català (al Palau de la Música) com a les mateixes escoles i centres. Les formacions assagen un dia a la setmana en sessions de 45 minuts. A final de curs tots els cors protagonitzen plegats un concert al Palau de la Música Catalana al qual totes les famílies estan convidades i suposa una manera d'obrir les portes del Palau a la gent del barri. Igualment, els cors, educadors i les famílies col·laboren amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i amb el Concurs Maria Canals en actuacions i concerts puntuals. A més, cada una de les formacions desenvolupa una activitat pròpia, amb una línia individual que inclou petits concerts al llarg de l'any.

Amb la col·laboració de:


Eurofirms People First

Fundació Caixa d’Enginyers