Esplai Artístic d'estiu 2023

Per a infants de 6 a 14 anys

CANT | DANSA URBANA | TEATRE MUSICAL | RAP, HIP-HOP & RITMES | CUINA | LLEURE

Inscripcions obertes! Places limitades

El procés d'inscripció comença el 15 de març i finalitza el 15 de juny de 2023. L'assignació de les places es farà per estricte ordre d'inscripció i posterior pagament d'acord amb les dates establertes.

EN QUÈ CONSISTEIX L'ESPLAI ARTÍSTIC?

A l’Esplai artístic Palau Vincles, adreçat a nens i nenes d'entre 6 i 14 anys, proposem combinar diverses branques de les arts a partir de l’aprenentatge i la creativitat col·lectiva i cooperativa. 

– Farem tallers a través de les emocions i amb el cant com a eix central. Cada setmana treballarem adaptant-nos a les necessitats i inquietuds dels nens i nenes. 

Experimentarem amb la creació a partir de les emocions treballant en la composició de cançons (melodia i lletra), realitzant coreografies, tallers de cuina i altres activitats de lleure.

5 raons per insciure als més petits

  • Les arts són una eina per afrontar el coneixement, la intel·ligència emocional i les habilitats socials dels infants i adolescents.

  • El valor de la paraula, la contemplació, l'anàlisi i la música en l'adquisició de coneixements ajuda en el desenvolupament integral dels petits.

  • Per fomentar l'aprenentatge apel·lem a l'emoció i ho fem a través del cant.

  • Contribueix al desenvolupament des d'un pla neurolingüístic, la qual cosa condiciona la seva relació amb ell mateix, amb els altres i amb el món.

  • L'empatia, la comunicació, la cooperació, la solidaritat i el pensament creatiu són competències que ens permetran assolir reptes.

Equip i Talleristes

CANT CORAL

Directores i directors dels cors de Palau Vincles

Directors/es: Borja Grèvol, Glòria Fernàndez, Guifré Canadell, Mariona Fernàndez, Quima Farré, Cèlia Buscà i Guillem Ponsí
Pianista: Anna Niebla
Logopeda: Marina Pintanel
Responsable Pedagògic musical: Guifré Canadell

TEATRE MUSICAL

Bernat Cot i Anna Ferran

Durant aquesta setmana, les diferents disciplines (cant, dansa i lleure) realitzarem un treball transversal i es fusionaran amb el teatre musical dirigit pel Bernat Cot i l’Anna Ferran. Entre tots els nens i nens dels diferents grups, prepararem i portarem a escena l’adaptació d’un musical. 


TALLERS DE RAP, HIP HOP & RITMES

Versembrant 

El rap és música i lletra, ritme i poesia, però també un exercici dramàtic que ens permet assajar la construcció de les nostres emocions en un marc representatiu. En aquesta activitat construirem junts els aprenentatges tècnics -literaris i musicals- que ens permetin fer-ho.

DANSA URBANA & MOVIMENT

Sandra Jurado, de Meditant T la danza

L'activitat de dansa estarà orientada a treballar l'expressió i la consciència corporal a través de diferents dinàmiques de moviment que reflexionen entorn a aspectes com l'escolta, l'empatia, el grup i la comunicació. 


TALLERS DE CUINA I EDUCACIÓ NUTRICIONAL

MyGrandChef

Obrim la porta al coneixement de tècniques culinàries, a el producte de temporada i a les noves tendències, sense oblidar la cuina tradicional.

ACTIVITATS DE LLEURE

 

A través del lleure acompanyarem a nenes, nens i joves a conèixer i expressar de diverses maneres allò que senten, allò que sorgeix quan compartim i quan ens escoltem. Sempre sota una mirada holística i integral des de la individualitat, mantindrem l’essència del grup com a element vertebrador amb activitats que complementen les disciplines participants, i ens centrarem en ser el punt d’unió de les disciplines artístiques de l'Esplai


BEATMAKING, PRODUCCIÓ MUSICAL

Erol Urbà

 

Dins de l'ampli món que és la producció musical, ens centrarem en treballar una de les seves vessants més habituals en la música actual: el beatmaking o creació de ritmes instrumentals. Si bé és una disciplina originària del món del Hip Hop, les seves tècniques són aplicables a la composició de qualsevol tipus de música electrònica. El nostre objectiu és poder materialitzar ràpidament l'aprenentatge dels participants i que s'enduguin a casa un concepte acabat d'instrumental. Impartit per Erol Urbà, una cooperativa d'intervenció comunitària i educació mitjançant l'art urbà.