Exposicions del CEDOC

El Centre de Documentació de l’Orfeó Català gaudeix d’un fons considerat com un dels principals centres musicals creats per una entitat civil privada a Catalunya. Dipositari d’autèntics tresors, ens descobreix amb algunes exhibicions al Foyer l’ingent patrimoni referent a la història del Palau, l’Orfeó Català i la música.

El Palau, Europa i la porta de l'Infern

De març a juliol del 2023

Aquest 2023 es celebra el centenari d’uns dels arquitectes més rellevants del modernisme, Lluís Domènech i Montaner. El Palau de la Música Catalana com un dels edificis més emblemàtics de l’arquitecte, acollirà una exposició especialment dedicada a la construcció del Palau de la Música Catalana i a tot el seu geni inspirador que culminà amb la magnífica sala de concerts, única al món.  

Domènech i Montaner aglutinà al Palau totes les arts pròpies de l'època modernista  des d'escultura, vitralls o mosaics, però també sabem que es va inspirar en grans sales de concerts internacionals i amb artistes estrangers.

En el centenari que se celebra el 2023 és motiu per descobrir el Palau amb totes les seves dimensions, amb una nova mirada reveladora que ens ajudarà a descobrir el fonament creatiu de Lluís Domènech i Montaner.

MÉS INFORMACIÓ