Presentació del Projecte Social

Palau Vincles, abans anomenat Clavé XXI, és el projecte social del Palau de la Música Catalana.
La nova marca, adoptada recentment, respon a l’objectiu d’explicitar els vincles que promou l’activitat coral i alhora la seva relació amb el Palau. Una iniciativa que va néixer l’any 2011 amb l’acompanyament de l’Escola Coral de l’Orfeó Català. El projecte vol enfortir i ampliar la vocació de servei i la dimensió social i solidària del Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català.

L’objectiu de Palau Vincles és fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves a zones o en situacions vulnerades, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral.

Més enllà de la pràctica musical, el propòsit de Palau Vincles és aprofitar les eines que la música i concretament el cant ofereixen en el creixement personal d’infants i adolescents, tot incidint positivament en l’educació en valors, en el desenvolupament de les capacitats psicosocials i pedagògiques i oferint oportunitats.

Actualment Palau Vincles ofereix formació coral gratuïta a 600 infants i joves de forma directa a través de 12 espais entre centres oberts, fundacions i escoles, i fins a 1.300 nenes i nens i 83 formacions corals a través de les corals adscrites al projecte del Palau. Les formacions corals assagen setmanalment un o dos cops per setmana, segons la formació, i fan anualment al voltant de 150 concerts, amb dos concerts de referència cada any a la Sala de Concerts del Palau, on els familiars assisteixen com a convidats.

A través de Palau Vincles l’entitat recupera alguns dels seus valors fundacionals, com són la participació i el compromís social.

Tens dubtes? Contacta'ns!

[email protected] | Telf. 932 957 259 - 676 769 156

Amb la col·laboració de:


Eurofirms People First

Fundació Caixa d’Enginyers