Barcelona Obertura Spring Festival

Barcelona Obertura és una iniciativa que neix de la unió de les tres sales de música clàssica més importants de la ciutat, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori, amb l’objectiu de promocionar internacionalment la ciutat de Barcelona a través de la música clàssica.

Amb el lema Come for the music, stay for the rest se sintetitza l'esperit de Barcelona Obertura d'explicar Barcelona a través de la seva potent oferta musical. Així, cada temporada, Barcelona Obertura selecciona els millors concerts i produccions musicals de les tres sales i els agrupa en paquets especials, oferint al visitant una experiència excepcional.

Entre aquests paquets, el Barcelona Obertura Spring Festival, el qual tindrà lloc enguany entre el 8 i el 31 de març de 2023. Organitzat amb Barcelona Global i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives i de ICUB, compta també amb la col·laboració d’Ibercamera, Franz Schubert Filharmonia i el Conservatori del Liceu.

Carregant...