Qui som

Sentir les veus del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana és emocionar-se i sorprèn la seva manera de viure la música. Gràcies al seu altíssim nivell artístic i la seva professionalitat, travessa fronteres i es converteix en un referent internacional.

La voluntat del Cor de Cambra és cultivar la música coral universal, promoure la recuperació del patrimoni musical català i fomentar la nova creació. Té una gran riquesa estilística i interpretativa des de compositors del Renaixement fins a estrenes absolutes de compositors actuals. Des de música a cappella fins a les produccions operístiques i el gran repertori simfonicocoral, sempre amb la màxima versatilitat i sense límits.

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana va ser fundat l'any 1990 per l'Orfeó Català i actualment rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. Té el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya. Col·labora amb les més prestigioses orquestres i òperes nacionals i internacionals, i amb els directors més destacats del segle XXI. Ha enregistrat per a segells discogràfics, ràdios i televisions.