Regala Palau!

Tots tenim un lloc al Palau. Abonaments, itineraris, xecs regal i altres obsequis pels que s’emocionen amb les veus, els que es deixen hipnotitzar pels recitals de piano, els que es volen iniciar en la clàssica, els que també els agrada la literatura... i fins i tot per a aquells que encara no saben que un concert a la sala modernista és una experiència única.

Abonaments a la carta de temporada

Més de 100 concerts per triar i configurar el teu abonament a la carta. Consulta la programació, escull la modalitat A3 (de 3 a 9 concerts) o A10 (a partir de 10 concerts) i gaudeix de descomptes fins al 15% i dels avantatges de ser abonat/ada del Palau.

*Queden exclosos dels abonaments a la carta: Concert de Sant Esteve, Jakub Józef Orlinski i Ermonela Jaho & Franz Schubert Filharmonia.
*Queden exclosos dels abonaments a la carta els cicles de la Franz Schubert Filharmonia, BCN Clàssics, Ibercamera i la resta de concerts de promotors externs.

T'ho fem nosaltres

Si prefereixes comptar amb l'assistència de l'equip de taquilles i d'atenció a l'abonat pots fer la teva tria de concerts omplint el formulari. Un cop rebut, ens posarem en contacte amb tu per completar el teu abonament d'acord amb les teves preferències. T'ho posem fàcil!

Et recomanem consultar prèviament la programació de la temporada al llibre de la temporada o al web.

Omple el formulari

Xec Regal

No saps quin concert triar? Deixa-ho a la seva elecció!

Regala moments inoblidables amb els Xecs Regal del Palau de 25, 50, 100 i 150 euros o bé de la quantitat oberta que desitgis. Pots triar entre més de 100 concerts de la nostra temporada. Experiències musicals i arquitectòniques úniques. 

Compra el teu xec regal online o a les Taquilles del Palau de la Música Catalana. Import bescanviable únicament per concerts de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana

Condicions

  • Pots bescanviar l’import del xec presentant-lo a finestreta o inserint el codi del teu xec abans de finalitzar la compra per Internet
  • Import bescanviable únicament per concerts de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana
  • Si el preu de l’entrada adquirida és superior a l’import del xec, caldrà abonar la diferència
  • Si el preu de l'entrada adquirida és inferior a l'import del xec, quedarà acumulat l'import restant per a una altre compra
  • No s’admetran canvis ni devolucions de l’import del xec
  • L’import del xec no es pot combinar amb promocions acumulables del concert escollit
  • Els xecs regal tenen una validesa de 2 anys des del moment de la seva compra