Visites participatives

Viure el patrimoni arquitectònic i històric del Palau amb visites creatives i lúdiques per explorar els espais modernistes de forma singular. La història, màgia i motius arquitectònics fan del Palau un espai on no només s’inspiren els músics, sinó que el visitant també pot deixar la seva empremta i inventiva.

Visita Inspira

Taller de dibuix als espais modernistes

Una visita-taller de dibuix per recrear-se en la inspiració de motius naturals i un enginy arquitectònic inesgotables. Muses, plantes, pegasos, paons, formes, colors, trencadís, escultures, sales, llum... Un passeig pel temple musical i de les arts per crear un Palau propi a través de la mirada pròpia i acompanyat per un il·lustrador professional.

Cal consultar dates i disponibilitat a www.palaumusica.cat/visites
Preu: 25 euros

Visita Tocata i fuga | Escape Room

Un trepidant joc de pistes amb realitat i ficció

El Palau proposa un joc que barreja realitat i ficció al voltant de la història d’una de les figures centrals de la vida barcelonina del tombant del segle XIX al XX: Albert Schweitzer. Sobre la idea que al Palau s’amaguen els plànols d’una bomba definitiva, els visitants desencadenen un joc de pistes pels espais més emblemàtics del temple modernista. Una aventura trepidant de 90 minuts per aconseguir el cobejat document resolent els diferents enigmes que es plantegen en una història que ens connecta amb els orígens fundacionals del Palau i l’Orfeó.

Cal consultar dates i disponibilitat a www.palaumusica.cat/visites
Preu: 30 euros
Amb la col·laboració de MissionLeak

Visita combinada

Any Domènech i Montaner

Amb motiu de l’Any Domènech i Montaner oferim la possibilitat de visitar els monuments més emblemàtics de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner a un preu especial. Una modalitat combinada que posa en relleu el valor patrimonial i artístic dels tres edificis de la ciutat de Barcelona: Palau de la Música Catalana, Recinte Modernista de Sant Pau i la Casa Fuster

Dates, combinacions i disponibilitat a www.palaumusica.cat/visites
Preu: De 24 a 32 euros